Klíma Center Hungary Kft. Bemutatása, Elérhetőségek

Klíma Center Hungary Kft.

8913 Egervár, Szabadság u. 8.

Várjuk üzenetét, hívását!

Cégbemutató

A Klíma Center Hungary Kft. elődje a T+T Klíma Bt. 2006 áprilisában alakult, 3 magyar magánszemély összefogásával. Az alakulást követő 2. évtől cégünk nyereségesen működik. Fő profilunk a hűtés,- klíma-, szellőzéstechnikai rendszerek, központi porszívók forgalmazása, telepítése, szervízelése. Filozófiánkban fontos szerepet kap a minőségi munkavégzés elfogadható árakon, a határidők szigorú betartása, a megbízhatóság, és a partnereinkkel való zökkenőmentes és korrekt együttműködés. 2012 februárjában a T+T Klíma Bt. 2 beltagjaként megalapítottuk a Klíma Center Hungary Kft.-t. A újabb cégalapítással célunk: a tevékenységünket egy korlátolt felelősségű társaság keretei között folytatni. Szerelési, javítási, karbantartási tevékenységeinket többnyire ebbe a cégbe rendeztük át, ebben a cégben találhatóak munkavállalóink többsége.

Ugyanakkor a T+T Klíma Bt. sem szűnt meg, központi porszívó üzletágunkkal ez a cég foglalkozik. Illetve néhány éve elkezdtük a Daikin termékek nagykereskedelmét is. 2016-os év tavaszán ez még a Polar termékek nagykereskedelmével bővült ki.
A klímaberendezések között már az alakulás óta foglalkozunk Daikin termékek kiskereskedelmével, melyet sikerült olyan jól elfogadtatnunk ügyfeleinkkel, hogy eladásaink nagy részét ez a márka teszi ki manapság. Természetesen időnként felmerül az igény más márkájú berendezésekre is, ezeket is gond nélkül beszerezzük, telepítjük, javítjuk. Egyéb márkák amikkel foglalkozunk: Toshiba, Panasonic, Mitsubishi Electric. Fujitsu, LG, Midea, Polar, Sinclair, Gree, stb.
Jelenlegi állományi létszámunk 6 fő (a 2 cégben összesen), melyet nagyobb megrendelések esetén (alvállalkozók bevonásával, vagy az állományi létszám bővítésével) növelni tudunk. Cégünk rendelkezik minden szükséges bizonyítvánnyal, tanúsítvánnyal, amit a törvények és a precíz munkavégzés megkövetelnek (Nemzeti Klímavédelmi Hatóság általi F-gáz szám, tűzvédelmi szakvizsgák, Felelős Műszaki Vezető, MKIK nyilvántartási szám, stb.). Tevékenységünk elsősorban Zala-, Vas-, Somogy-, Veszprém-, Győr-Moson-Sopron-, Pest megyékre és Budapestre terjed ki, de nagyobb volumenű megrendelések esetén az egész országban, vagy akár az országhatáron túl is állunk megbízóink rendelkezésére.
Tevékenységi köreink:
• Klímaberendezések, folyadékhűtők, fan-coil-ok, VRV/VRF rendszerek, hőszivattyúk forgalmazása, telepítése, szervízelése, karbantartása (Daikin, Toshiba, Panasonic, Mitsubishi Electric, LG, Fujitsu, Sinclair, Polar, Midea, Gree, stb.)
• Hűtőházak, hűtőkamrák, kereskedelmi hűtőbútorok forgalmazása, telepítése, szervízelése, karbantartása
• Légtechnikai rendszerek, légkezelők, ventilátorok, előszigetelt légcsatornák forgalmazása, telepítése, szervízelése, karbantartása (Cairox, Europan, Airvent, Vent-Axia, Helios, Vents, stb.)
• Központi porszívók kis- és nagykereskedelme, tervezése, telepítése, szervízelése (Electrolux-Beam, Electrolux, Sistem-Air, Aertecnica, Disan)
• Légtisztítók, párásítók, párátlanítók, mobil klímák forgalmazása
• Hűtés-, klíma-, légtechnikai rendszerek üzemeltetése, szervízelése, karbantartása.

• Szivárgásvizsgálat elvégzése (5 tonna co2 egyenértékű hűtőközeg töltetet meghaladó rendszereknél kötelező)

  

Social

Kövessen minket!

Tulok Péter

tulok.peter(kukac)ttklima.hu
+36 30 820 6251